Wachtlijst

Wachtlijst

18-06-2024: UPDATE: 
Voor schooljaar 2024-2025 kunnen wij GEEN leerlingen meer plaatsen in leerjaar 5-8. Voor deze leerjaren werken wij met een wachtlijst. Wilt u een plek op de wachtlijst, dan volgt u de aanmeldprocedure zoals deze staat op de site van De Entree. Daarna krijgt u van ons bericht over de plek op de wachtlijst. 


Sinds een aantal jaar heeft het SBO in Gouda te maken met meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen. Daarom kan het zo zijn dat  we een wachtlijst moeten hanteren voor bepaalde leerjaren. 

Gedurende de periode dat uw kind op de wachtlijst staat, is hij of zij waarschijnlijk ingeschreven bij een ‘reguliere’ basisschool. Als dit een school van Stichting Klasse is, is het mogelijk om via de intern begeleider extra ondersteuning aan te vragen voor uw zoon of dochter. Uw kind krijgt dan begeleiding op maat totdat hij of zij daadwerkelijk kan worden ingeschreven op SBO Het Avontuur.  

De kinderen die op de wachtlijst staan hebben voorrang bij plaatsing en worden geplaatst op volgorde van binnenkomst, mits wij beschikken over een ingevuld aanmeldformulier, de TLV en het volledige dossier van de leerling.

Bij een aanmelding MET TLV voor 1 juni, kunnen we na de zomer gegarandeerd plaatsen mits wij kunnen voldoen aan de onderwijsbehoeften van de leerling.

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen op Het Avontuur, dan nemen wij graag de tijd om gedurende het lopende schooljaar u te ontvangen op onze informatie ochtenden. U kunt zich hiervoor aanmelden via het contactformulier.