Nieuws:
Met ingang van het schooljaar 2018-2019 gaan alle mededelingen, foto's en filmpjes met betrekking tot de school en alle groepen van SBO het Avontuur voor ouders via het gesloten ouderportaal:
              Jaarkalender:   2018-2019:
U krijgt met deze kalender een overzicht van alle tot nu toe geplande activiteiten gedurende dit schooljaar en u vindt hierin informatie over de dagelijkse gang van zaken. Omdat een deel van de informatie hierin jaarlijks verandert, wordt dit deel elk jaar bijgewerkt.

Schoolgids:    2017-2019:
             De schoolgids bestaat uit 2 delen: het algemene gedeelte en
             de jaarkalender voor de leerlingen.

In verband met de veranderde Privacywetgeving plaatsen wij geen informatie, foto's en filmpjes meer op onze Facebookpagina en staat deze inmiddels offline. Wij gebruiken met ingang van schooljaar 2018-2019 het gesloten ouderportaal Social Schools (zie informatie hierboven).